Jak to robimy, że mrożone produkty smakują tak doskonale?

Wykorzystujemy regionalne składniki - warmińskie mleko, twaróg, leśne grzyby. Dania mięsne przygotowujemy na bazie surowych farszów, składających się z połączenia świeżego mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego,
które przyprawiamy według oryginalnych receptur. Naszym jedynym konserwantem jest mróz!

Dzięki unikalnej technologii głębokiego mrożenia produkt gotowany jest tylko jeden raz
- bezpośrednio przed podaniem na stół!

Mrożone kołduny litewskie

Kołduny Litewskie

Znane na terenie byłego Wielkiego Księstwa. Pierożki nadziewane wykwintnym surowym mięsnym farszem z dodatkiem naturalnych przypraw.

Mrożone pielmieni

Pielmieni Syberyjskie

Potrawa typowa dla Kuchni kresowej. Są jednym z rodzajów pierożków, które się przygotowuje z cienkiego ciasta mącznego i soczystego surowego farszu wieprzowego z dodatkiem naturalnych przypraw.

Mrożone ravioli ze szpinakiem

Ravioli ze szpinakiem

Oryginalne włoskie pierożki z idealnie zharmonizowanym nadzieniem ze szpinaku, sera i naturalnych przypraw.

Mrożone ravioli z serem
Mrożone ravioli z kurkami

Ravioli z kurkami

Delikatne pierożki z wytrawnym nadzieniem z kurek, sera ricotta, sera żółtego, świeżych ziół i przypraw.

Mrożone manty

Manty

Manty to daleki krewny pierogów z azjatyckimi korzeniami . Charakteryzują się dodatkiem do surowego farszu mięsnego kiszonej kapusty i aromatycznych ziół. Niewyobrażalnie soczyste , wybuchające smakowitym fajerwerkiem w ustach szczęśliwego smakosza.

Mrożone manty sułtańskie

Manty Sułtańskie

Manty to daleki krewny pierogów z azjatyckimi korzeniami . Zapewniają eksplozję smaku połączenia soczystego surowego mięsa, słodkiej kapusty i ostrych, aromatycznych przypraw.

 

Mrożone manty gajowego

Manty Gajowego

Manty to daleki krewny pierogów z azjatyckimi korzeniami. Doskonałe połączenie mięsnego farszu z leśnymi grzybami zapewniają zjawiskowe doznania smakowe.

Mrożone cepeliny wileńskie

Cepeliny Wileńskie

Słynna oryginalna potrawa Kuchni kresowej. Pyszne, aksamitno delikatne kluchy z tarkowanych ziemniaków z aromatycznym, soczystym nadzieniem mięsnym.

Mrożone cepeliny kresowe

Cepeliny Kresowe

Wybornie delikatne kluchy z tarkowanych ziemniaków w połączeniu z aromatycznym, soczystym nadzieniem mięsnym. Potrawa przygotowana do podania po odsmażeniu na złocisty kolor i gwarantuje zaskakujaco wysmienity efekt.

Mrożone pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Jest to tradycyjne danie wigilijne, które cieszy się ogromną popularnością przez cały rok. Do nadzienia używamy kapustę kiszoną i suszone leśne grzyby.

Mrożone pierogi ruskie

Pierogi ruskie

Pierogi ruskie wywodzą się z Rusi Czerwonej. W skład nadzienia wchodzą gotowane ziemniaki, twaróg i przyprawy.

Mrożone pierogi z twarogiem

Pierogi z twarogiem

Pyszne pierogi ze słodkim i delikatnym twarogiem w środku.

Mrożone uszka z kapustą i grzybami

Uszka z mięsem i grzybami

Łagodne w smaku uszka z farszem wieprzowym w akompaniamencie leśnych grzybów